Taalcursus Esperanto

Met deze taalcursus zul je snel en goed inzicht krijgen in het Esperanto. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de elementen die je reeds kent uit het Nederlands en af en toe vallen we terug op je (passieve) kennis van o.a. het Frans en Engels. Het Esperanto zelf is dan ook grotendeels gebaseerd op elementen uit Westerse talen. Verder worden er in de cursus ook zoveel mogelijk geheugensteuntjes gegeven.

Auteur: Lode Van de Velde
Prijs: 12 euro
​Pagina's: 92 
Formaat: 18,9 breed x 24,59 hoog
Jaar: 2019
ISBN: 9780244174668

Karlo - Eenvoudig leesboek in het Esperanto

Het boekje "Karlo" is ideale lectuur voor wie een cursus Esperanto afgerond heeft, de taal wil oefenen en nieuwe woorden leren. Het verhaal beschrijft het leven van een fictieve “Karlo” (Karel) en dit vanaf zijn geboorte tot en met zijn huwelijksreis, alsook het overlijden van zijn grootvader. Op deze manier komen de belangrijkste gebeurtenissen uit een mensenleven aan bod en leer je meteen de bijbehorende woordenschat.

Woorden die niet in bovenstaande cursus voorkomen, staan onderstreept in de tekst en rechts vind je de vertaling van dit woord of deze woordstam, telkens in het enkelvoud of in de infinitief, net als in een woordenboek. Zo leer je om het woord in de tekst zelf op de juiste manier te interpreteren.

Auteur: Edmond Privat

Bewerking: Lode Van de Velde

Prijs: 10 euro
​Pagina's: 48
Formaat: 21,59 breed x 27,94 hoog
​Jaar: 2019
ISBN: 9780244174262